Adatkezelési tájékoztató

Hatályos: 2019.11.10.

Lovig Tímea honlapját a Nandu bt. üzemelteti a lovigtimi.hu weboldalon. A honlap felületéről történő kapcsolatfelvétellel a felhasználó elfogadja a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelő:
Nandu bt.
Székhely: 1015 Budapest, Hattyú u. 17/B
Adószám: 21386767-1-41
Ny.sz.: 01-06-785375
Honlap: lovigtimi.hu
E-mail: timea.lovig@gmail.com

Az adatok kezelése:

Elkötelezett vagyok az adataid védelme mellett, ezért azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki. Kizárólag a tevékenységemmel kapcsolatos események szervezéséhez, illetve a veled való kapcsolattartáshoz szükséges adataidat tárolom (név, e-mail cím, esetleg telefonszám). Adataidat kizárólag arra a célra használom, amire megadtad őket, soha nem adom át másnak.

Ha igénybe veszed díjfizetéshez kötött szolgáltatásaimat, akkor a Nandu Bt. nevében állítok ki számlát. A számla kiállításához a fentieken felül szükséges adatodat (számlázási cím) is kérem, amit kizárólag a számla kiállításakor használok, azt harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki – hacsak te kifejezetten nem kéred.

Ha kéred, kiadom vagy törlöm adataidat. Adataid kezelésének időtartama veled való kapcsolatom idejére szól, ezt követően – vagy ha külön kéred – törlöm.

Bármikor kérhetsz tájékoztatást az általam kezelt adataidról. Ezt megteheted e-mail-ben vagy postai úton. Ilyen célú megkeresésedre 30 napon belül válaszolok. Kérheted adataid helyesbítését is, amelyet haladéktalanul elvégzek.

Adataid kezelésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint, az önkéntes hozzájárulásod alapján, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

Milyen kérdés foglalkoztat?

Lépjünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél időpontot egyeztetni, hívj fel ezen a telefonszámon, vagy írj e-mailt az űrlap kitöltésével!

+36705331379