A folyamatról

Itt gyakorlati tudnivalókat olvashatsz arról, hogy zajlik a támogató beszélgetés.

Nulladik találkozó

Ha még nem ismerjük egymást, oldalam vagy ajánlás alapján lehet egy képed rólam. A nulladik találkozó során meggyőződünk arról, hogy tudunk-e együtt dolgozni, és rögzítjük a folyamat kereteit. Ez a találkozás ingyenes.

A nulladik találkozó célja, hogy tisztázzuk

K

mi a coaching

K

mit vársz a folyamattól

K

van-e az együttműködésünket kizáró körülmény

K

hol és milyen gyakran találkozunk

K

a fizetés módját

Mikor?

Keressük meg azt az időpontot, amikor szabaddá tudod tenni magad, és nem viszi el a figyelmedet a tennivalók sokasága. Ha pacsirta vagy, a reggeli találkozást javaslom. Ha az ebédidőd a biztos pont, beszélgessünk akkor!

Hol?

Budapesten, a Révay közben (VI. kerület) biztosítok helyszínt a beszélgetéseinkhez. Ha számodra nehezen megoldható ide jutni, akkor máshol is találkozhatunk – az a lényeg, hogy a beszélgetés zavartalan legyen. Ezt megadhatja pl. a munkahelyeden egy szeparált tárgyaló.

Hányszor?

A coaching beszélgetés általában 60 perc hosszú és hatalkalmas folyamatban dolgozunk. Mielőtt belekezdünk, ingyenes személyes találkozáson beszéljük meg a részleteket. Erre is hatvan percet tervezünk.

Arra is van mód, hogy egyetlen találkozás során lépjünk előrébb, ebben az esetben nem tartunk előkészítő beszélgetést.

 

Milyen kérdés foglalkoztat?

Lépjünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél időpontot egyeztetni, hívj fel ezen a telefonszámon, vagy írj e-mailt az űrlap kitöltésével!

+36705331379