Coaching szólistáknak

 

Csapatban dolgozni nehéz. De mi van a szabadúszókkal?

Sokat hallunk arról, hogy milyen erőfeszítéseket kell tenni, ha csapatban dolgozunk. De mi van azokkal, akik főként egyedül dolgoznak? Egyedül döntenek? Egyedül oldják meg a helyzeteket? Sok erőt ad, hogy mindent megoldanak, de ez rettentően fárasztó.  Az ő mentális jólétüket támogatja ez a coaching.

Ez most egy ilyen időszak…

Nincs megállás, hajtasz reggeltől estig, és ez így van egy ideje.

Ne tedd tönkre magad! Nézzük meg együtt, hogy hol lehet a téged berántó gépezeten fogást találni! Figyelj egy órát magadra! Én is rád figyelek.

facilitálás

Ha azt szeretnéd, hogy a megbeszélésen résztvevőként lehess jelen, bízd rám a levezetését!

Vezetőként könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, hogy választanod kell: vagy az álláspontodat képviseled, vagy a megbeszélést vezeted. A kettő együtt ritkán sikerül, sőt, gyakran mind a kettő cél áldozatul esik. Én abban tudok segíteni, hogy kézben tartom a megbeszélést, miközben te a tartalomra koncentrálsz. 

Mediáció

Ha egy elmérgesedett konfliktusból szeretnél minél kevesebb sérüléssel kijönni.

A köztudatban a mediáció a váláshoz kapcsolódó kötelező konfliktuskezelésként él. Ennél szélesebb körben, és nem csak a konfliktus fájdalmassá vált szakaszában használhatjuk. Számos együttműködést igénylő helyzet sikerre vihető, ha a felek félelmei, ellenérzései felszínre kerülnek, és nem terhelik a kapcsolatot, sem a feladatot.  A mediátor semleges segítő, a tisztázó beszélgetések mederben tartását végzi előre egyeztetett szabályok szerint.

Projektvezetés

Felelősséget vállalok a költségkeretért, határidőért, a feladatok elvégzéséért.

A feladat-időkeret-költségvetés háromszögben mozogni  kihívás lehet. Közben a feladatokat kiosztani, a teljesítéseket nem utólag számonkérni, hanem a felelősök munkáját kísérni, hát ez sem könnyű. Mindezt – és még sok mást – végezd nyugodtan, úgy, hogy magadat sem zsákmányolod ki, ez már emelt szint. És vedd észre, ha kríziskezelésre kell váltani. És ne veszítsd el a fejed, ha a teljes működési környezet a feje tetejére áll. Tapasztalt projektvezető vagyok, civil területen edződtem.

Milyen kérdés foglalkoztat?

Lépjünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél időpontot egyeztetni, hívj fel ezen a telefonszámon, vagy írj e-mailt az űrlap kitöltésével!

+36705331379